elit logo

RMA-formulär

OBS! Ett RMA-ärende skapas först efter överenskommelse med Elit Instrument.

Click here for RMA form in English

I de fall då ni ska skicka in er enhet för service, reparation eller kalibrering måste det finnas ett RMA-nummer för spårbarhet. Fyll i formuläret nedan. Om ni redan skickat in enheten till oss ber vi göra en RMA-anmälan i efterhand för att kunna hjälpa er i ärendet.

 • Vi återkopplar med en estimerad reparationsstart inom 3 arbetsdagar från att vi mottagit er RMA
 • Elit Instrument tar ut en avgift för kostnadsförslag på 1 640 kr ex moms per inskickad enhet. Kostnadsförslaget tas endast ut i de fall där kunden inte går vidare med reparationen.
 • Vid en standardreparation är tidsåtgången ca 15 arbetsdagar För enheter äldre än 10 år ges ingen garanti på reparationen
 • Elit Instrument AB reserverar sig för prisjusteringar om dolda fel skulle visa sig under reparationen
Efter inskickat formulär kommer ett svarsmail med ett RMA-nummer samt fraktinstruktioner till den epostadress som ni angivit. Följ anvisningarna i mailet, märk tydligt upp med RMA-numret och skicka sedan försändelsen till Elit. Då kan vi hjälpa er på snabbast möjliga vis. Om mailet inte dyker upp i din inkorg så ber vi dig titta i skräpposten där den i vissa fall fastnar.
Är du osäker på vilka tillbehör ni ska skicka med enheten, kontakta oss på [email protected]
OBS! Fält markerade med * är obligatoriska.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  TRYCK

  TEMPERATUR

  ELTEST

  FASTSÄTTNING

  Produkter inom tryck, temperatur, eltest & fastsättning

  Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med leverantörsoberoende instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi hjälper dig hitta rätt instrument – standardutförande eller skräddarsydda – för de uppgifter er verksamhet har framför er.

  Vi hjälper dig att hitta rätt instrument.
  – Standardutförande eller skräddarsyda
  – för de uppgifter er verksamhet har framför er.

  Våra kunder

  Våra kunder finns inom telekom, offshore, medicin, gruvnäring, tillverkning och processindustri för att nämna några. Det är miljöer som kräver tuffa produkter som gör jobbet varje dag.

  Våra produkter

  Hos Elit hittar du kvalitetsprodukter från ledande tillverkare som Sika, Keller, Huber & Band-IT för att nämna några. Vi säljer både standard- och skräddarsydda artiklar för just din applikation.

  Säkra upp din process

  Att säkra upp sin process är grundläggande för de flesta företag. Det är avgörande att känna till hur väl mäteresultatet återspeglar verkligheten.

  Med våra utvalda temperatur- och tryckkalibratorer kan du utföra egna kvalitetskontroller enligt ISO 9001:2015 och säkerställa din process. Elit är Authorized Huber Calibration Partner och kan därmed även erbjuda kalibrering.

  Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi hjälper dig hitta rätt instrument för uppgiften!