elit logo

Kundcase

Våra kunder finns i hela Sverige och i alla branscher inom svensk industri. Här presenterar vi ett urval.

PreemRaff Lysekil

Preem är Sveriges största raffinör med två anläggningar i Göteborg och Lysekil. Deras raffinaderier räknas till Europas modernaste och mest miljöeffektiva, med utsläpp som ligger långt under gällande miljökrav. 

Läs mer »
Westerlins

Westerlins

Maskinbyggande Westerlins i Malmö är ett bolag med en snart 100-årig historia. Man utvecklar, tillverkar och levererar blandar- och dispersionsmaskiner till kemi- och färgindustri över hela världen.

Läs mer »
EON

Eon

E.ON producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder.

Läs mer »
Volvo

Volvo Group

Volvo Group är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner samt marin- och industrimotorer.

Läs mer »
Dometic Group

Dometic Group

Dometic Group är en svensk koncern som tillverkar och säljer produkter för husvagns- och husbilsindustri, hotellnäring, medicinsk kylning samt kommersiella fordon.

Läs mer »
SAAB

Saab Kockums

Saab förser den globala marknaden med produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet.

Läs mer »
Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Läs mer »
Holmen Paper

Holmen Paper

Holmen Paper är en specialpappersproducent som tillvaratar den färska fiberns egenskaper för kostnadseffektiva alternativ till traditionella pappersval.

Läs mer »
Varbergs Energi

Varbergs energi

Bolaget en energi- och bredbandsleverantör i Varbergsområdet med fokus på miljön vilket innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi.

Läs mer »