Band-it-TOUR-24

Fastsättningsturné

Välkommen till en exklusiv demonstration av Elit Instrument och Band-IT sortiment den 23-25 oktober! Vår fastsättningsansvarige Said presenterar innovativa fastsättningsmetoder och verktyg anpassade för krävande applikationer inom infrastruktur, marin och VVS. Ta chansen att se och testa följande produkter:

  • Ultra-Lok verktyg
    Kraftfullt batteridrivet verktyg med dokumenterad styrka och enkel användning. Perfekt för applikationer som kräver hållbarhet och snabb installation.
  • Stålbuntband
    Högkvalitativa bandsystem med lås, färdigkapade i längder för enkel montering. Används inom infrastruktur och maskinbyggnad, där man vet hur långa band som behövs. Finns med polyesterbeläggning för extra skydd.
  • Förformade band
    Optimala för snabb installation med hög spännkraft och tät passform. Utformade för att ge överlägsen styrka och hållbarhet, särskilt vid dubbelvarv.
  • Märkningssystem
    Brandsäkra, kemikalieresistenta och UV-beständiga lösningar för kabel- och röridentifiering. Märk upp med stansade skyltar eller infärgade band. Perfekt för t.ex. olje- och gasindustrin.
  • Stålband och lås
    Flexibla fastsättningslösningar för varierande miljöer. Finns i olika stålkvaliteter, inklusive 201, 304, 316, Alloy 400 och 317L.

Kontakta Said om ni vill att vi svänger förbi med vår Expobuss. Vi ser fram emot att träffa er!

Se mer

Fler nyheter

Kollibri Cloud blir Pressure Suite

Kellers mjukvara Kollibri namnändras och blir Pressure Suite istället. Pressure Suite finns både som cloudlösning och som Windowsmjukvara och är

Kraftmätningstour med Burster

Kraftmätningstour med Burster

Maximera din prestanda och precision med Burster’s avancerade kraftmätningslösningar, exklusivt tillgängliga genom Elit. Med Burster får du inte bara tillförlitliga

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-