elit logo

Montage av 5G-utrustning på stolpar och master

BAND-IT:s bultklämma, rostfria band och fästen förenklar monteringen av hårdvara för trådlösa 5G-nätverk

Utrullningen av nästa generations mobilkommunikationshårdvara, känd som 5G, kräver att master och utrustning uppgraderas och ytterligare master läggs till för att tillhandahålla täckning.

Med över 80 års erfarenhet av slangklämmor, skyltmontering och säkrande av utrustning för telekommunikationsapplikationer är BAND-IT den erfarna partnern för trådlösa infrastrukturinstallationer. De rostfria banden och klämmorna används för att montera utrustningsskåp och kommunikationsantenner samt för att säkra kabeldragningar på stolpar och master.

Den stora fördelen för installatören är att bultklämman kan installeras med bara en skiftnyckel eller spärrnyckel och är justerbar till mängder av olika master och stolpdiametrar. Med uppskattningsvis 400 gånger så många master och annan etablering som behövs i expansionen av 5G-tekniken, innebär dessa förenklade monteringssätt stora kostnadsbesparingar för installationsfirmorna.

Den verkliga flexibiliteten hos BAND-IT:s stolp- och mastmonteringslösningar syns i variationen av monteringstyperna som används. Från att fästa utrustning till gatubelysningsstolpar, verktygsstolpar, nya monopolskydd eller traditionella mastapplikationer, BAND-IT-band, spännen och installationsverktyg är BAND-IT den fastsättningslösning som installatörer behöver!

Se mer

Mer Elitfakta

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Vad är SIL-klassning?

En SIL-klassning (Safety Integrity Level) av en temperatursensor är en bedömning av dess pålitlighet och förmåga att bidra till säkerheten

Absoluttryck (ATA tryck)

Tryckmätning kan göras på flera olika sätt och med olika syften beroende på vilken information man vill ha ut <

Burster TEDS

Tillförlitlighet utan krångel

Smart interaktion är nyckeln till framgång i en värld där det blir allt viktigare att