elit logo

Tävling: Ge oss er bästa fulinstallation!

Vi på Elit har genom åren sett mängder av fastsättningsmetoder på stolpar som inte håller måttet. Distansskyltar och soptunnor i vår offentliga miljö som sitter med rostiga och vassa slangklämmor. Eftersom vi säljer Band-IT:s produkter så kan vi inte längre stå vid sidan av och titta på. Vi har ett fastsättningsmission och därför har vi bestämt oss att ta det hela ett steg längre och starta en tävling:

1. Skicka in en bild till oss på en fastsättning som ni stör er på. Den kan vara rostig, utstickande/farlig, klen, ful och helt enkelt ha tappat stinget. Du avgör!

2. Glöm inte tagga bilden på Instagram eller LinkeIn med #fulinstallation

3. Vi erbjuder oss att ta kontakt med den som utfört installationen och kostnadsfritt erbjuda en nyinstallation med Band-IT:s lås, band och verktyg.

Se mer

Fler nyheter

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan