Panelinstrument i alla tänkbara storlekar

Utrymmesproblem? Vi hjälper dig!

En kontrollpanel blir ofta föremål för förändringar vartefter tiden går och nya förbättringar och funktioner läggs till. Vanligtvis har en panelinstrument en storlek på 1/8 DIN men det finns också panelinstrument på 1/32 DIN, 1/16 DIN eller till och med 9/128 DIN. Det är inte alltid man har dessa utrymmen tillgängliga eller möjlighet att passa in enheter i befintliga installationer. FEMA har flertalet av sina kontrollpaneler i olika storlekar vilket gör det lätt för dig att integrera nya enheter i kontrollpanel. Dessutom har FEMA adapters för att anpassa instrument till större paneler, och därmed underlätta byte och uppdatering av analoga mätare av 72×72 mm och 96×96 mm format.

Vi på Elit kan därigenom hjälpa dig förlänga driften av din utrustning och ständigt förbättra din anläggning på ett ekonomiskt försvarbart vis.

Kort sagt, Elit och FEMA gör det enkelt för dig, så att inget stoppar din process och att du alltid får ut det mesta av din installation!

Se FEMAs sortiment av panelinstrument

Se mer

Fler nyheter

Eltest-tour i norra Sverige

Mellan den 4-8 september rullar vår Expobuss norrut i Sverige. I bussen hittar du kombinationstestaren G8 från Tyska Elabo och