elit logo

Kampanj på Huber

Huber är ett schweiziskt bolag sprunget ur flygplansindustrin och Thommen Aircraft Equipment. Sedan 1978 har bolaget har byggt tryckinstrument av hög kvalité och har sedan 1988 ett eget krediteringslaboratorium baserat på ISO/IEC 17025:2005.

Hubers digitala tryckkalibratorer i HM-serien är en av våra mest uppskattade produkter. Exakt visning, otroligt stabil och lätt att ha med sig ute på fältet. Noggrannheten är extremt hög, 0,05% FS.

Modeller inom HM serien är HM22, HM28, HM35 som också finns i ett EX-utförande. HM-serien levereras alltid med ett SCS-certifikat.

Några ytterligare specifikationer som återfinns på t ex HM35:an är IR-kommunikation, internminne för 10 000 mätvärden och att den mäter över-, under- och difftryck.

Fram till den sista oktober 2016 har vi kampanj där vi erbjuder 10% rabatt på Hubers HM-serie.
Prisexempel på HM35 (7,5 barg) 12 888 SEK (ordinarie pris 14 320 SEK)

Kontakta en säljare

Se mer

Fler nyheter

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan