elit logo
Primus Two från Elabo

Elabo släpper Primus Two

Den nya arbetsstationen täcker alla vanliga applikationer inom området mätning och testning och är utrustad med elution two lab-mjukvara som standard. Hjärtat i det nya mätsystemet är den kompakta centralpelaren, i vilken en central multifunktionell manöver- och elektronisk enhet är integrerad.

Den elektroniska enheten finns för närvarande i 3-i-1 eller 6-i-1 versioner. Dessutom tillåter det öppna systemet integrering av ytterligare tredjepartsenheter. Den nya primus två står i fokus för årets mässpresentation och kan ses i fyra olika versioner i montern.

Hjärtat i primus två är huvudbasen, i vilken en central multifunktionell manöver- och elektronisk enhet är integrerad. De högsta ergonomiska standarderna och stödet av innovativ programvara förenklar arbetet. Den moderna och tidlösa designen passar perfekt in i alla miljöer och enheten kan konfigureras och anpassas efter era behov.

Läs mer om Primus Two och ladda ner datablad

Se mer

Fler nyheter

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan