elit logo
Primus Two från Elabo

Elabo släpper Primus Two

Den nya arbetsstationen täcker alla vanliga applikationer inom området mätning och testning och är utrustad med elution two lab-mjukvara som standard. Hjärtat i det nya mätsystemet är den kompakta centralpelaren, i vilken en central multifunktionell manöver- och elektronisk enhet är integrerad.

Den elektroniska enheten finns för närvarande i 3-i-1 eller 6-i-1 versioner. Dessutom tillåter det öppna systemet integrering av ytterligare tredjepartsenheter. Den nya primus två står i fokus för årets mässpresentation och kan ses i fyra olika versioner i montern.

Hjärtat i primus två är huvudbasen, i vilken en central multifunktionell manöver- och elektronisk enhet är integrerad. De högsta ergonomiska standarderna och stödet av innovativ programvara förenklar arbetet. Den moderna och tidlösa designen passar perfekt in i alla miljöer och enheten kan konfigureras och anpassas efter era behov.

Läs mer om Primus Two och ladda ner datablad

Se mer

Fler nyheter

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan