elit logo

Elabo Elution – Stöd i din produktion

Under maj månad genomförde vi en lyckad och uppskattat roadshow tillsammans med vår tyska partner Elabo. Där visade vi bl a upp hur programvaruplattformen Elution kan:

  • Få oerfaren personal att göra mer kvalificerade uppgifter
  • Öka sin produktivitet
  • Säkra kvalitén
  • Spara tid

Nu följer vi upp de kunder som vill titta djupare på Elution och erbjuder workshops med hjälp av ”Factory in a box” där bl a pick by light ingår. För dig vi inte hade möjlighet att besöka i maj har du nu chansen igen. Kontakta oss för att boka en demo på plats hos er. För att diskutera och visa hur digitala verktyg kan stötta er manuella process för att öka produktiviteten och säkra er kvalitet.

Den 9 oktober är vi på plats i Västerås närmare bestämt på Automation Summit som är på Aros Congress, där vi kommer demonstrera Elution programvaran.

Läs mer om Elution

Se mer

Fler nyheter

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan