elit logo

Är du vår nästa kollega?

Vi söker en produktansvarig säljare och Intraprenör för att utveckla vårt affär inom Fastsättning. Kan du vara nya stjärna till vårt team för att utveckla och bygga vidare på vårt affärsområde Fastsättning? Är du driven, ambitiös och brinner för att göra affärer så har vi en intressant roll för dig!
Elit har funnits sedan 1945 och representerar idag fyra olika produktområden som i sin tur representerar mer än 10 huvudmän (leverantörer) som valt Elit som deras samarbetspartner för Svensk Industri. Vi söker nu någon som kan ta ett helhetsgrepp kring vår fastsättningsaffär och primärt leverantören Band-IT, för att utveckla en etablerad produkt hos nya och befintliga kunder.
Till din hjälp kommer du ha ett gäng sköna kollegor som hjälper dig med allt från marknadsföring till orderadministration m.m.
Huvudmannen Band-IT med säte i England kommer du lära känna som om det vore dina närmaste arbetskamrater.
Som person har du hög energinivå är social och företagsam. Du gillar att vara ute på fältet, träffa kunder och göra produktdemonstrationer över hela landet. Band-IT:s produkter används idag i en mängd olika applikationer i allt från OEM-affärer till infrastrukturprojekt där det handlar om att fästa eller hänga upp saker med dokumenterad hög kvalité oavsett om det handlar om hållfasthet, korrosionsbeständighet eller tekniska fördelar och det finns ett inarbetat sortiment hos ledande grossister.
Elit drivs som en s.k TEAL organisation och erbjuder en öppen arbetsplats där det finns stora möjligheter att påverka och forma och utvecklas i sin egen roll.
I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk säljkraft läs mer på deras hemsida och skicka din ansökan.
Se mer

Fler nyheter

Kraftmätningstour med Burster

Kraftmätningstour med Burster

Maximera din prestanda och precision med Burster’s avancerade kraftmätningslösningar, exklusivt tillgängliga genom Elit. Med Burster får du inte bara tillförlitliga

Årets första turné!

Det är ett säkert vårtecken när Elits Expobuss lämnar garaget och beger sig ut på vägarna. Den 11-15 mars 2024

Vad är en SIL-klassning på en temperaturgivare?

Temperaturgivare med SIL-klassning

För att SIL-klassificera en temperatursensor utvärderas olika faktorer, inklusive tillförlitligheten hos sensorn själv, redundant design för att hantera fel, övervaknings-

Batterivärmare från Holroyd

Batterivärmare från Holroyd

I Holroyds breda sortiment inom värmefolie återfinns numera även skräddarsydda batterivärmare. Den enhetliga uppvärmningen av värme-folien säkerställer att hela batteriytan