Fastsättningsturné 27 mars -20 april
Fastsättningsturné 27 mars -20 april
previous arrow
next arrow

TRYCK

Håll koll på din process med högkvalitativa tryckinstrument, kalibreringspumpar och lastceller från världsledande tillverkare.

Temp

Vi har hela bredden av termoelement, PT100, IR-givare, panelinstrument samt skräddarsydd värmefolie.

Tryck

Elsäkerhetsprovare för kontroll och sluttestning av elprodukter samt bänksystem, instrument och smarta lösningar för arbetsplatsen.

Fastsättning

Den bästa universella fastsättningsmetoden som går att få tag i. Dessutom robust och redo för tuffa miljöer.

Våra kunder

Våra kunder finns inom telekom, offshore, medicin, gruvnäring, tillverkning och processindustri för att nämna några. Det är miljöer som kräver tuffa produkter som gör jobbet varje dag.

front-box-1
front-box-2

Våra produkter

Hos Elit hittar du kvalitetsprodukter från ledande tillverkare som Sika, Keller, Huber & Band-IT för att nämna några. Vi säljer både standard- och skräddarsydda artiklar för just din applikation.

Säkra upp din process

Att säkra upp sin process är grundläggande för de flesta företag. Det är avgörande att känna till hur väl mäteresultatet återspeglar verkligheten.

Med våra utvalda temperatur- och tryckkalibratorer kan du utföra egna kvalitetskontroller enligt ISO 9001:2015 och säkerställa din process. Elit är Authorized Huber Calibration Partner och kan därmed även erbjuda kalibrering.

Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi hjälper dig hitta rätt instrument för uppgiften!

NYHETER

Prishöjningar på Hubers produkter

Elit har tyvärr fått en aviserad prishöjning från Huber med mycket kort varsel. Problemen är relaterade till deras leverantörskedja och den aviserade prishöjningen är på ca 20%

LÄS MER

Eltest-turné i mars 2023

Mellan den 13-24 mars är det återigen dags för Elit att ge sig ut på vägarna och demonstrera elsäkerhetsprovare i vår fina Expobus. I vår utställning hittar

LÄS MER
Sika kalibreringspump- 160 bars bordsmodell

Sika släpper ny kalibreringspump

I slutet av Q1 2023 kommer Sikas efterlängtade pneumatiska kalibreringspump P160.T släppas. Med befintliga modeller som t ex P4, P40 och P60 möjliggör P160.T kalibrering för de

LÄS MER
Primus Two från Elabo

Elabo släpper Primus Two

Den nya arbetsstationen täcker alla vanliga applikationer inom området mätning och testning och är utrustad med elution two lab-mjukvara som standard. Hjärtat i det nya mätsystemet är

LÄS MER

Elit sedan 1945

Produkter inom tryck, temperatur, eltest & fastsättning. Sedan 1945.

Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med leverantörsoberoende instrument och tillhörande tjänster. Instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi har funnits på marknaden sedan år 1945 så vi kan lugnt hävda att vi vet vad vi pratar om;-)

Mycket har såklart hänt under dessa år men utmaningen är densamma- att förse våra kunder med kvalitativa produkter och tjänster. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt instrument – standardutförande eller skräddarsydda – för de uppgifter er verksamhet kräver.