Sommarslide 2023
Flexibla värmare
previous arrow
next arrow

TRYCK

Håll koll på din process med högkvalitativa tryckinstrument, kalibreringspumpar och lastceller från världsledande tillverkare.

Temp

Vi har hela bredden av termoelement, PT100, IR-givare, panelinstrument samt skräddarsydd värmefolie.

Tryck

Elsäkerhetsprovare för kontroll och sluttestning av elprodukter samt bänksystem, instrument och smarta lösningar för arbetsplatsen.

Fastsättning

Den bästa universella fastsättningsmetoden som går att få tag i. Dessutom robust och redo för tuffa miljöer.

Våra kunder

Våra kunder finns inom telekom, offshore, medicin, gruvnäring, tillverkning och processindustri för att nämna några. Det är miljöer som kräver tuffa produkter som gör jobbet varje dag.

front-box-1
front-box-2

Våra produkter

Hos Elit hittar du kvalitetsprodukter från ledande tillverkare som Sika, Keller, Huber & Band-IT för att nämna några. Vi säljer både standard- och skräddarsydda artiklar för just din applikation.

Säkra upp din process

Att säkra upp sin process är grundläggande för de flesta företag. Det är avgörande att känna till hur väl mäteresultatet återspeglar verkligheten.

Med våra utvalda temperatur- och tryckkalibratorer kan du utföra egna kvalitetskontroller enligt ISO 9001:2015 och säkerställa din process. Elit är Authorized Huber Calibration Partner och kan därmed även erbjuda kalibrering.

Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi hjälper dig hitta rätt instrument för uppgiften!

NYHETER

Turné med portrycksmätning

Mellan den 12-15 september ger vi oss ut på tour igen med vår Expobuss för att visa hur portrycksmätning går till och vilken utrustning du behöver för

LÄS MER

Eltest-tour i norra Sverige

Mellan den 4-8 september rullar vår Expobuss norrut i Sverige. I bussen hittar du kombinationstestaren G8 från Tyska Elabo och ”allroundern” LG 1805B från SPS Electronics. Vi

LÄS MER

Processturné under vecka 38 & 39

Vår Expobuss kommer vara riggad med produkter från våra starkaste partners inom området Processkontroll. Den 18-22 september är vi i bl a Sundsvall och Hofors och den

LÄS MER
sommar-2023-news

Elit sommarstänger vecka 29-30

Det börjar närma sig semester och ledighet efter fartfylld vinter och vår. Elit stänger kontor och lager under vecka 29-30. Under denna tid har vi inte möjlighet

LÄS MER

Prishöjningar på Hubers produkter

Elit har tyvärr fått en aviserad prishöjning från Huber med mycket kort varsel. Problemen är relaterade till deras leverantörskedja och den aviserade prishöjningen är på ca 20%

LÄS MER

Elit sedan 1945

Produkter inom tryck, temperatur, eltest & fastsättning. Sedan 1945.

Elit Instrument har lång erfarenhet av att förse svensk industri med leverantörsoberoende instrument och tillhörande tjänster. Instrument som är stabila, noggranna och enkla att använda. Vi har funnits på marknaden sedan år 1945 så vi kan lugnt hävda att vi vet vad vi pratar om;-)

Mycket har såklart hänt under dessa år men utmaningen är densamma- att förse våra kunder med kvalitativa produkter och tjänster. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt instrument – standardutförande eller skräddarsydda – för de uppgifter er verksamhet kräver.